İZMİR / BALÇOVA - Ertuğrulgazi İlkokulu

Şbt

ERTUĞRULGAZİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ HAZIRLADIKLARI WORDBOXLARI SAYESİNDE ÖĞRENDİKLERİ İNGİLİZCE KELİMELERİ HİÇ UNUTMUYOR :)

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ÖMER YAHŞİ'NİN ÖĞRENCİLERİMİZE MESAJI VAR !

''Enerji Tasarrufu Haftası '' etkinliklerimiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ARALIK AYI AFİŞ VE SÖZLÜK ÇALIŞMALARIMIZ!

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KASIM AYI ETKİNLİKLERİMİZ

Ara

MİLLETLERİ KURTARANLAR YALNIZ VE ANCAK ÖĞRETMENLERDİR.ÖĞRETMENDEN,EĞİTİCİDEN YOKSUN BİR MİLLET,HENÜZ MİLLET ADINI ALMAK KABİLİYETİNİ KAZANMAMIŞTIR. M.KEMAL ATATÜRK

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Haftası Programımız.

Ara

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ COŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ŞENLİĞİMİZ BOL KAHKAHALI BOL EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

BALÇOVA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ZEYNEP ERDOĞAN'IN VE EMNİYET GÖREVLİLERİMİZİN OKULUMUZA ZİYARETİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞİİR VE ŞARKILARI EŞLİĞİNDE KUTLANDI.

GELECEĞE DAİR UMUT DOLUYUZ.

May

80. Yıl Orhangazi İlkokulu ile birlikte hazırlamış olduğumuz "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" programımızı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özenle hazırlamış olduğu programımıza, katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyoruz.